10:00 LIŠKAFÉ: Cupping (Stôl 1)
12:00 Coffia: Cupping (Stôl 1)
13:00 AEGIS: Sensory workshop
- Vplyv praženia na chuť kávy
(Stôl 2) *nutné prihlásiť sa na stánku Žilinského festivalu kávy pri vchode
14:00 Coffeein: Cupping (Stôl 1)
15:00 Kafe Pikola: Cupping (Stôl 2)
16:00 AEGIS: Importérsky cupping čerstvých zberov (Stôl 1)
10:00 Michal Maliarik - Coffia: Spracovanie kávových čerešní a výsledná chuť kávy
11:30 Róbert Domanický - BREL, s.r.o.: Ako si vybrať domáci automatický kávovar
13:00 Peter Szabó - Coffeein: Vietnamská káva od slovenského farmára
14:30 Latte art show
16:30 Michal Maliarik - Coffia: Je voda z vášho kohútika vhodná na prípravu kávy?
10:00 -12:00 Kafe Pikola
13:00 -15:00 Liškafé
16:00 -18:00 Fjord Coffee Roasters Berlin
11:00 -13:00 Martin Ladňák - Latte Art workshop
14:00 -18:00 ACADEMY of COFFEE - Akreditované školiace stredisko pre baristov
10:00 Pravý Kávičkár: Turecká Džezva - ukážky z najstaršej prípravy kávy v arabských krajinách
11:00 VRONX ART: Maľovanie kávou
11:30 AEGIS: Ukážka praženia kávy
12:00 Pravý Kávičká:r Lamplota predstavenie ikonickej značky kávovarov vyrábaných v 1. ČSR
14:00 Pravý Kávičkár: Belgický kávovar - jedna z najzaujímavejších príprav kávy
15:00 AEGIS: Ukážka praženia kávy
15:00 Pravý Kávičkár: French press - konvička nie len na čaj
16:00 Pravý Kávičkár: Viedenský kávovar - Rakúska klasika z 19. st. preslávená až v USA
18:00 Pravý Kávičkár: CHEMEX - legenda
*zmena programu vyhradená
10:00 LOT Coffee Roastery: Cupping (Stôl 1)
12:00 Cupping festivalových káv (Stôl 1)
13:00 AEGIS: Sensory workshop - Vplyv praženia na chuť kávy (Stôl 2)
*nutné prihlásiť sa na stánku Žilinského festivalu kávy pri vchode
14:00 COFFEE SPOT: Cupping (Stôl 1)
15:00 Coffeein: Sensory workshop - Defekty v káve (Stôl 2)
16:00 AEGIS:
Importérsky cupping čerstvých zberov
(Stôl 1)
10:30 Agha - Fluffy Tea: Typy čajov a ako si pripraviť jeden čaj viacerými spôsobmi.
12:00 Michal Maliarik - Coffia: Je voda z vášho kohútika vhodná na prípravu kávy?
13:30 Martina Matejíčková - KakawCo+: Nedeľná šálka kakaa. Aký je rozdiel medzi kakaom a... kakaom
15:00 Michal Maliarik - Coffia: Spracovanie kávových čerešní a výsledná chuť kávy
10:00-12:00 COFFEE SPOT
13:00-15:00 LOT Coffee Roastery
16:00-18:00 Fjord Coffee Roasters Berlin
10:30 -11:30 Michal Maliarik - Coffia: Domáca príprava kávy V-60
12:30 -13:30 Martin Vavrík - HABESH: Nastavenie mlynčeka na espresso
14:30 -15:30 HABESH & Street Café: Napeňovanie mlieka RAJO / OATLY workshop
10:00 Pravý Kávičkár: Turecká Džezva - ukážky z najstaršej prípravy kávy v arabských krajinách
11:00 VRONX ART: Maľovanie kávou
11:30 AEGIS: Ukážka praženia kávy
12:00 Pravý Kávičká:r Lamplota predstavenie ikonickej značky kávovarov vyrábaných v 1. ČSR
14:00 Pravý Kávičkár: Belgický kávovar - jedna z najzaujímavejších príprav kávy
15:00 AEGIS: Ukážka praženia kávy
15:00 Pravý Kávičkár: French press - konvička nie len na čaj
16:00 Pravý Kávičkár: Viedenský kávovar - Rakúska klasika z 19. st. preslávená až v USA
18:00 Pravý Kávičkár: CHEMEX - legenda
*zmena programu vyhradená
©